OVER YHEP
Creatief, zonder grenzen. Wij maken al jaren het onmogelijke mogelijk!

Wat begon als een droom om af te studeren in je eigen bedrijf werd door de tegendraadse (inmiddels afgestudeerde) studenten Daan en Jeffrey werkelijkheid. Als eerste studenten in Nederland studeerden zij af in een volledig eigen gerunde en ingeschreven onderneming. Vanaf toen ging alles in een stroomversnelling. De ontwikkeling bleef doorgaan, ruim 3 jaar later is YHEP het voorbeeld voor studenten met de ambitie om te ondernemen.

YHEP begon als een videobedrijf maar is in de jaren doorgegroeid naar een full service marketingbureau. Door de drang naar ontwikkeling en vooruitgang hebben Daan en Jeffrey gebouwd aan een sterk netwerk aan topspelers. Designers, filmmakers, seo/sea specialisten en animatoren.  YHEP kan alles bieden wat een bedrijf maar nodig heeft op het gebied van branding en marketing.

ONZE MISSIE
Onze missie is om bedrijven te laten opvallen in de continue veranderende wereld.

Door alle technologische ontwikkeling veranderd de wereld razendsnel. Zowel online als offline is er een overvloed aan informatie. TikTok, Instagram, Facebook, Google en Snapchat, de keuzes zijn eindeloos. Daarnaast beginnen ondernemers op steeds jongere leeftijd met het zichzelf in de markt zetten.

YHEP helpt beginnende en ervaren ondernemers met het wegzetten van hun bedrijf of product. YHEP creëert merken met een unieke uitstraling en een hoge conversie. Met de unieke aanpak door data driven te werken onderscheidt YHEP zich van andere bureaus. Elke campagne van YHEP begint met een uitgebreid onderzoek naar je product of dienst, je concurrentie en de markt. Vervolgens wordt er veel data verzameld en op basis van data worden de campagnes gestuurd en beheerd voor een optimaal resultaat. Door gebruik te maken van data ziet YHEP wat uw doelgroep aanspreekt of nodig heeft. Daar wordt dan ook op ingespeeld, onze topspelers ontwerpen vervolgens de juiste branding en zetten deze in de markt. Ook handhaaft YHEP deze merkwaardes zodat de groei ingezet kan worden.Alle content die YHEP produceert is origineel en sluit aan op uw doelgroep. Daarnaast werkt YHEP altijd transparant en is de communicatie tussen de klant en YHEP voor YHEP erg belangrijk.

jeffrey goossens
Chief Creative Officer / Co-founder

Jeffrey Goossens is de koning als het gaat om creativiteit, zijn visie is altijd spot-on en zijn aanpak is buitengewoon. Hij levert precies dat wat hij beloofd en het liefst nog een beetje meer. Daarnaast gelooft Jeffrey niet in het principe “One size fits all” omdat geen enkel bedrijf of merk hetzelfde is. Daarom luistert Jeffrey eerst aandachtig naar het verhaal, stelt vragen en zoekt daarna naar de media uiting(en) die het verhaal versterken. Of het nu een simpele foto is of een complete reclame campagne dat maakt voor Jeffrey niks uit, hij trekt alles uit de kast om het gewenste resultaat te leveren! Creatief, perfectionisme, doeltreffend en een luisterend oor maakt Jeffrey een onmisbare schakel binnen YHEP.

Telefoonnummer: +31 637443277
E-mail: jeffrey@yhep.nl
daan van oploo
Chief Marketing Officer / Co-founder

Daan van Oploo is een enthousiast innovator. Met zijn liefde voor het werken met data is Daan de specialist van YHEP op het gebied van data driven marketing. Naast zijn specialisme is Daan enorm veelzijdig; ook Virtual Reality, Augmented Reality behoren tot zijn skillset. Zijn doorzettingsvermogen, open communicatie en drang naar perfectie maken hem die ideale aanvulling aan het YHEP team.

Telefoonnummer: +31 613748062
E-mail: daan@yhep.nl
JOIN HET TEAM
Stage lopen bij YHEP?
YHEP biedt een plek waar creatievelingen zich optimaal kunnen ontwikkelen.

YHEP is ontstaan doordat twee rebelse studenten een bedrijf begonnen om zichzelf optimaal in te kunnen ontwikkelen. De kans om je te ontwikkelen op de vlakken die nodig zijn om een creatieve ondernemer te kunnen worden bieden wij nu aan studenten. Met onze ervaring en kwaliteiten kan YHEP de perfecte stageplek voor jou zijn. We bieden een plek aan voor de volgende opleidingen: Junior Accountmanager, Mediavormgever en AV-Specialist. 

  • Ben jij ondernemend?
  • Ben jij zelfstandig?
  • Ga jij altijd voor het beste resultaat?