SPORTLIJF

Sportlijf, een van de geavanceerde personal training faciliteiten van Nederland heeft YHEP benadert om hun luxe gym groot op de kaart te zetten. Zo gezegd, zo gedaan YHEP startte met een diepgaand onderzoek naar pijnpunten van de doelgroep. Waarom zou je naar een personal trainer gaan als je ook naar een lokale sportschool kan gaan? Daaruit bleek dat persoonlijk contact en begeleiding vaak gemist wordt. Met deze informatie heeft YHEP een aantal video’s geschoten waarin klanten van Sportlijf hun verhaal vertelde en hoe Sportlijf hun leven positief heeft veranderd. Daarnaast heeft YHEP de nieuwe website van Sportlijf gebouwd, een huisstijl gecreëerd voor al de social media kanalen en houden ze ook dagelijks al deze kanalen bij. Op deze manier hebben de trainers van Sportlijf 100% focus op dat waar zij goed in zijn, het leven positief verbeteren van hun klanten!

‘Met deze informatie heeft YHEP een vijftal video’s geschoten waarin klanten van Sportlijf hun verhaal vertelde en hoe Sportlijf hun leven positief heeft veranderd.’

DE SCHIJF VAN..

‘In de schijf van’ volgen we 4 klanten van Sportlijf, in deze serie vertellen zij onder meer hoe Sportlijf hun helpt en laten wij elke unieke stap zien in de personal training van Sportlijf. Wekelijks lichten wij 1 onderdeel uit ‘De Schijf Van’ uit op de social media kanalen. Zo zetten we ook iedere week een andere sporter in het zonnetje.

Video Testimonials

Voor Testimonials voor op de nieuwe website van Sportlijf, interviewden we 4 klanten.
Wat triggert ze om te sporten? Wat vinden zij van de manier van werken van Sportlijf?
Door de juiste vragen te stellen gaven we potentiële klanten een beeld van wat zij kunnen verwachten van Sportlijf.

werken met yhep?